Så boostar du din återhämtning

återhämtning_paket

Även om vi ofta pratar om trötthet så vet vi ganska lite om återhämtning och hur vi uppnår den. För att inte tala om hur lite vi aktivt planerar in återhämtning. Att känna igen de faktorer som boostar återhämtningen är inte alltid lätt. Ofta går vi på ”känsla” och det är inte alltid vår känsla motsvarar verkligheten. Har du varit trött och druckit en kopp kaffe bara för att känna dig pigg 30 minuter senare? Det betyder ju inte att du är återhämtad, eller hur? Inte ens en hög ambitionsnivå hjälper kroppen att återhämta sig om vi samtidigt överpresterar, stressar, blir sjuka och gör val som försvagar återhämtningen.

Vi vill att du ska leva ditt liv i frihet, med tillgång till all din livskraft. Därför lägger vi stor vikt på just återhämtning, inte minst för att den ger så enormt tillfredställande resultat. Både emotionellt, själsligt och fysiskt.

Vill du få mer gjort?
Svar: Öka ditt fokus!

Hur: Bli bra på att återhämta dig.

Vill du balansera din vikt?
Svar: Minska stressen, öka effekterna av din träning!
Hur: Bli bra på att återhämta dig.

Vill känna djup tillfredställelse, nå dina mål och njuta av vägen dit?
Svar: Var närvarande, ha marginaler och agera istället för att reagera.
Hur: Bli bra på att återhämta dig.

Återhämtning kräver, förutom smartare val i vardagen, också rätt attityd. Vi behöver ha tillit till att less is more. Därför hjälper vi dig våga välja återhämtning med vårt bibliotek av guidade WorkIn. Pass som fokuserar på just aktiv återhämtning. Du hittar ett rikt bibliotek av WorkIn i klubben och som en del av alla våra program!

Här är några av våra favoriter för att boosta återhämtningen!
- Yoganidra
- Meditation
- Yinyoga
- Lymfmassage
- Andningstekniker
- Kvällsritualer
- SoulSurfing
- SoulFood

Vill du verkligen djupdyka i hur du boostar din återhämtning rekommenderar vi vårt programpaket ÅTERHÄMTNING! Här får du våra tre mest populära program som sömlöst guidar dig genom vila, återhämtning och ny stabil kraft!  Dyk in i programmet Våga Vila, ett kraftfullt program som välkomnar dig hem till dig själv. Därefter väntar programmet Restore & rejuvenate  som med bara några enkla förändringar skapar stora skiften i din grundläggande hälsa. Nu är du redo för SoulStart – ett smart program som möter dig precis där du är just nu. Där får du tre bok fylld med fakta, tips för återhämtning, mat för återhämtning, kalender att följa och guidade pass att träna återhämtning med. Ett fantastiskt program att börja med om du är sjukskriven, skadad eller känner att dina energinivåer är på minus.

Du får enkla schema att följa, guidade pass att återhämta dig med och stöd i form av musik, böcker, SoulSurfing (för att inte tala om all god SoulFood!).

Om vi ständigt känner oss trötta är det omöjligt att göra vårt bästa och njuta av livet. Genom att våga byta ut några av dina aktiviteter och träningspass mot WorkIn (återhämtning) boostar du inte bara din hälsa utan också din förmåga att känna lycka. På köpet kommer du prestera bättre! Våga trycka på bromsen och göra bättre val som leder till bättre livskvalitet och mer energi!

Vilket är ditt bästa redskap för att boosta din återhämtning? 

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar