Sluta försöka styra din tid!

Du är har brett dig så tunn att du knappt orkar mer. Din tid är begränsad, men alltid efterfrågad! Att-göra listan fortsätter att fyllas på, hur många punkter du än stryker blir du aldrig klar och allt är brådskande! Dina sociala kanaler är ett ständigt flöde av dåliga nyheter, ointressanta åsikter eller inlägg från människor som ser mycket mer framgångsrika, lyckliga och fria ut än vad du är.

Alla på planeten har exakt lika mycket tid. Många är noga med att planera och strukturera sin tid. Men sitt fokus då? Vad är den verkliga kostnaden för att inte kunna fokusera? Om du inte kan fokusera kan du inte vara effektiv, oavsett hur mycket tid du har. Har du tänkt på att det finns vissa människor som alltid hinner med träningen medans andra aldrig har tid. Vad beror det egentligen på?

Just det, Fokus! Det häftiga med fokus är att det inte följer samma lagar som tid. Något du troligtvis har märkt de senaste veckorna om du har jobbat med vårt tema i klubben. Vi har utforskat fokus genom SoulSurfingen, träningen, återhämtningen och maten. Vi har även utforskat hur fokus känns i kroppen, hur det påverkar vår hållning, vår blick och sättet vi andas på.

Motivation och planering räcker inte hela vägen in i mål. Du måste kunna fokusera för att kanalisera motivationen och använda din tid väl för att utföra de miljontals små handlingar som leder till att din vision blir verklighet.

Innerligt tack för att du valt fokus med oss denna månad. Vi ser fram emot att ta detta ytterligare ett steg djupare med september månads tema (kommer snart, se till att du är medlem i klubben så att du får alla redskap direkt i din inbox!).

Med längtan och laserfokus
Ditt SoulWork-team

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar