Välkommen till sinnliga september

Energimässigt är hösten en tid för avslut och sorg, en mycket viktig känsla att hedra. I SoulWork Club följer vi naturens rytm, bladen skiftar snart färg och dagarna blir kortare. Därför är det naturligt att september är en månad att vända hem, släppa taget om det som inte längre tjänar dig och utforska vad som vill växa och ta plats!

Kanske finns det något du alltid har "tänkt" du ville ha/uppleva och när du väl fick det insåg du att du önskade något helt annat. Kanske finns det saker/situationer som inte blev av alls eller som du hoppats. Var mjuk med dig själv och tillåt detta vackra, sorgsna flöde. Sörj! Känn sorgens cykler och låt dem rulla genom dig. Det är en praktik.

Att vara känslig anses ofta som en svaghet och en börda. Men inte här. I SoulWork Club är din känslighet en superkraft och denna månad kultiverar vi sinnlig sensualism genom just din känslighet!

Bär stora hattar, låt håret vila framför ögonen eller svep in dig i en sjal. Ge dig själv utrymme att gråta, slå på kuddar, och viktigast av allt, att göra din dagliga ritual av WorkIn, WorkOut, SoulFood och SoulSurfing så att känslorna får flöda genom dig. Månadens spellista bjuder på toner för detta! Kalendern är strukturerad med noga utvalda pass som följsamt guidar dig tillbaka hem till din superkraft!

Inom SoulFood utforskar vi smaksinnet denna månad. Munnen används för många ändamål; tala, kyssas, äta med. Läpparna och tungan är ultrakänsliga och starkt laddade. Vi följer upp förra månadens SoulFood tema kring sinnets hunger med att dyka ännu djupare i just hunger och vad maten smakar. Smaken är ett intimt sinne. Vi kan inte smaka något på avstånd. Och hur vi uppfattar smak kan vara lika individuellt som våra fingeravtryck. Bli medlem och ta del av mer!

Du är en sensuell varelse, din känslighet är din superkraft och ditt djup är enormt attraktivt. Framgång flödar genom dig när du tillåter alla dina sinnen att vara med!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar