Ritual för avslut

 

September är en månad för avslut, att släppa taget om det som inte längre tjänar dig. Det är årets sista månad inom numerologin då nio är den sista ensiffriga talet. Inom numerologi står siffran nio för avslut.

Hur har du förändrats detta år?
Var har du utmanats att omfamna förändringens kreativa vågor?

Förändring kräver ofta någon form av avslut. Ibland är det enkelt, ibland tar det tid innan vi kan se eller kanske acceptera ett avslut. Om du skulle ge dig själv utrymmet att utan värderingar se över vad som behöver avslutas i ditt liv just nu så att något annat, något nytt kan växa fram. Vad skulle det vara?

Vad som än kommer upp för dig under din SoulSurfing, vet att du inte är ensam. Hela naturen står som en arme vid din sida, reda att släppa taget samtidigt som rötterna är djupt förankrade i jorden och det som verkligen betyder något lever kvar.

Kanske ska du passa på att göra en reset under september. En dag, en helg, en vecka? Det är vår förhoppning att du kan känna stöd och tröst genom hela processen. Att du ger dig själv utrymme att låta känslorna flöda genom dig, med vetskapen om att en del av dig alltid står stadigt, fötterna som rötter, djupt ner i jorden. Sammanlänkad med de andra träden, ett nätverk av feminin kraft! Recept och ritualer för din reset finns inne i SoulWork Club. 

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!