Därför är hela du välkommen här

Vi säger ofta "hela du är välkommen här" i klubben. Varför är det viktigt?
Borde vi inte i stället försöka bli av med våra ”dåliga”sidor? ⁠Frågor som vi ofta får och det är inte förvånande. För vi är så uppfostrade med att kategorisera saker som bra och dåliga. Bort med det dåliga och fokusera på det som är bra.

Men det fungerar inte så, vi som människor fungerar inte så. Vi bär alla på hela spektrat, frågan är bara, är du medveten om det? Det vi förtrycker försvinner inte, det växer sig alltid starkare. Det slutar ofta med att vi mår dåligt på ett eller annat sätt. För att vi försöker lägga band på oss själva och kontrollera den inre besten, eller så exploderar vi och skadar andra och oss själva när topplocket går. Vår väg i SoulWork Club är istället att medvetandegöra vilka primära känslor det är som driver oss. Närma oss med nyfikenhet, förståelse och kärlek. Som man närmar sig ett skadat djur, varsamt.

Först då kan vi på djupet lära känna oss själva, förstå våra reaktioner, behov, lustar och rädslor så att vi på ett konstruktivt sätt kan låta dem flöda genom oss och bli till superkrafter istället för destruktiva krafter.

”Censur är min fiende, säg vad jag inte får göra och jag kommer göra motsatsen! Jag lever utanför boxen. Ge mig en uppsättning regler och jag kommer skratta medans jag bryter varenda en av dem. Jag gör vad jag vill och jag gör det på mitt sätt. Jag gillar uppmärksamhet och jag älskar att chockera. Jag är oöverskådlig, olydig och berusande!”

Kan du känna henne? Har du tillgång till henne eller är hon så djupt undantryckt att du inte ens kan höra hennes vrål djupt djupt där under ytan? Kliv in i den dolda delen av klubben för att finna kontakten med henne och låta henne röra sin enorma energi genom din kropp. Som medlem får du en nyckel hit så snart du är redan. Givetvis utan extra kostnad, vi inser att hela världen vinner på att du genuint älskar dig själv och alla dina delar så detta är vår gåva till dig, oss och världen - att se dig ta din plats!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar