Say Hell No To Perfection

Blogg-42-1

Det räcker inte med att VETA vad du ska göra, det handla om att faktiskt GÖRA det.
All information finns gratis där ute. Alla kan googla, trycka på play på youtube eller bläddra i böcker för ta del av kunskapen. Den finns där ute, gratis!

Ändå är vi så många som inte får till det och uppnår det där önskade läget, den där känslan, hälsan, rutinen, you name it!

När det kommer till förändring och utveckling handlar om vad du faktiskt gör och inte vad du vet. Att vara konsekvent är nyckeln. Och här är perfektionisten den stora boven för många av oss.

Föreställ dig detta senario: Du tränar och äter felfritt, fem dagar i veckan i en hel månad. Sen tar du en månad ledigt och skiter i allt. Detta upprepas under ett års tid.

Föreställ dig nu att du tränar två gånger per vecka och det som känns bra. Varje vecka, under ett helt år.

Alternativ två innebär att du tränar några få färre pass per år. Men jag är helt säker på att du kommer få mycket bättre resultat av det andra alternativet. 

 

Att vara konsistens innebär inte att vara perfekt. Det handlar om att skapa vanor som är bestående, långsiktiga och funkar med livspusslet. Att vara konsistent är att ” hålla ditt ord till dig själv”. Att göra det du har sagt att du ska göra till något som är icke-förhandlingsbart. Med tiden kommer din konsistens att förbättras, HELA du blir starkare!

Detta är precis vad vi jobbar med i våra program Du får hjälp att bygga denna muskel, som stärker dig på alla plan, inifrån och ut! Det handlar alltså inte om att göra programmet perfekt, nej det handlar om att vara konsekvent och löpa linan ut. För när du korsar mållinjen kommer du göra det med en känsla av stolthet och tillfredsställelse.

För att sedan med lätthet surfa vidare med tex Membership och veta att du kan lite på ditt eget ord, du behöver ingen plan, du kan gå på din känsla och resultaten kommer som vanligt för dig, som ett brev på posten!

Nå vad säger du?
Nu kör vi - välj ett program och tryck PLAY!


Kraft och Kramar Johanna och dina SoulCoaches

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar