Trött? Boosta din återhämtning

24.8.1

Kanske har du haft så många roliga projekt den senaste tiden att du inte ens märkt av hur hårt du jobbat? Eller så har du en liten bebis och efter några månader (kanske år!) med dålig sömn är reserverna slut. Kanske återhämtar du dig fortfarande från en sjukdom (corona har utmanat många!) trots att det gått lång tid så är energinivåerna inte tillbaka?

Även om vi ofta pratar om trötthet så vet vi ganska lite om återhämtning och hur vi uppnår den. För att inte tala om hur lite vi aktivt planerar in återhämtning.

Att känna igen de faktorer som boostar återhämtningen är inte alltid lätt, speciellt inte när vi går på ”känsla” eftersom att vår känsla inte alltid motsvarar verkligheten. (Har du varit trött och druckit en kopp kaffe bara för att känna dig pigg 30min senare? Det betyder ju inte att du är återhämtad eller hur). Inte ens en hög ambitionsnivå hjälper kroppen att återhämta sig om vi samtidigt överpresterar, stressar, blir sjuka och gör val som försvagar återhämtningen.

24.8.2

Vi vill att du ska leva ditt liv i frihet, med tillgång till all din livskraft. Därför lägger vi stor vikt på just återhämtning då den ger så enormt tillfredställande resultat. Både emotionellt, själsligt och fysiskt.

Vill du få mer gjort?
Svar: öka ditt fokus!
Hur: Bli bra på att återhämta dig.

Vill du balansera din vikt?
Svar: Minska stressen, öka effekterna av din träning!
Hur: Fokusera på återhämtningen.

Vill känna djup tillfredställelse, nå dina mål och njuta av vägen dit?
Svar: Var närvarande, ha marginaler och agera istället för att reagera.
Hur: Bli bra på att återhämta dig.

Återhämtning kräver, förutom smartare val i vardagen, också rätt attityd. Vi behöver ha tillit till att less is more. (Speciellt högpresterande personligheter). Därför hjälper vi dig våga välja återhämtning med vårt bibliotek av guidade WorkIn. Pass som fokuserar på just aktiv återhämtning. Du hittar ett rikt bibliotek av WorkIn i Membership och som en del av alla våra program!

Här är några av våra favoriter för att boosta återhämtningen!
- Yoganidra
- Meditation
- Yinyoga
- Lymfmassage
- Andningstekniker
- Kvällsritualer
- SoulSurfing
- SoulFood

24.8.3

Vill du verkligen djupdyka i hur du boostar din återhämtning rekommenderar vi programmet Restore & Rejuvenate. Där får du en bok fylld med fakta, tips för återhämtning, mat för återhämtning, kalender att följa och guidade pass att träna återhämtning med. Ett fantastiskt program att börja med om du är sjukskriven, skadad eller känner att dina energinivåer är på minus.

Mår du bra, har glimtar av kraft och lust men vill göra dem bestående och är sugen på att ladda dina batterier rejält då ska du välja programmet Våga Vila Där djupdyker vi i en spännande teknik som kombinerar både mindfullness, meditation, hypnos och kroppsscanning. Du får ett enkelt schema att följa, guidade pass att återhämta dig med och mer än du kunnat drömma om!

Om vi ständigt känner oss trötta är det omöjligt att göra vårt bästa och njuta av livet. Genom att våga byta ut några av dina aktiviteter och träningspass mot WorkIn (återhämtning) boostar du inte bara din hälsa utan också din förmåga att känna lycka. På köpet kommer du prestera bättre! Våga trycka på bromsen och göra bättre val som leder till bättre livskvalitet och mer energi!

Vilket är ditt bästa redskap för att boosta din återhämtning? Kommentera nedan och dela med dig #soulworkclub @soulwork_club #vågavila

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar