Vårstäda kroppen

Den 20:e varje månad låter vi kroppen och knoppen vila, återhämta sig och detoxa med våra noga utvalda reset-ritualer. En hyllning till din kropp och själ! En hållbar och lustfylld kropp börjar med kraft och kärleksfulla vanor samt ett stilla sinne. Denna månad infaller reset-dagen just på vårdagjämningen och just våren, eller new yang-energin som man pratar om i österländsk filosofi, är en kraftfull tid att rensa ut så att det som spirar får blomstra!

Börjar kvällen innan
Vi börjar reset-dagen redan kvällen innan med att stänga ner saker som pockar på din uppmärksamhet. Till exempel sociala medier, bloggar, nyheter och andra notiser. Ge dig själv en paus från åsikter och yttre input under hela eller iallafall delar av morgondagen. 

”You are only afraid if you are not in harmony with yourself. People are afraid because they have never owned up to themselves.”
- Hermann Hesse

När vi vaknar den 20:e mars börjar vi med en harmonisk morgonritual! Drick ett stort glas nässelvatten (recept inne i klubben) och ta tio mjuka, djupa andetag. Välj ut en doft som påminner dig om våren, till exempel palo santo, eukalyptus eller jasmin och fyll sinnet med den. Att börja dagen med sinnlig närvaro gör att dina sinnen får möjligheten att lyssna till det som pågår i ditt undermedvetna. Sätt på en låt som synkar med din själ och bjud in den rörelse som lockar. Avsluta med att skriva några rader i din bok, om tacksamhet och harmoni.

Reset-boken finns inne i klubben
Alla kan göra denna morgonritual för harmoni, vissa dagar tar den fem minuter andra dagar 50 minuter. Det är inget avancerat och du kan inte göra det fel. Det viktiga är att du börjar, att du säger ”jag kan”, inte bara ”jag vill” och så stannar det där. 
Det är magin med reset-dagen. Den är återkommande, vi gör den tillsammans och över tid transformerar den hela ditt liv! Ser fram emot den 20:e mars med dig. Nya reset-boken med recept och ritualer finns nu att hämta inne i klubben. Där finns även meditation, andningsövningar, lymfmassage, rörelsepass och SoulSurfing guidat så att du enkelt kan följa med.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar