Låt ditt inre glow stråla på utsidan!

FaceGlow_ritual

Varje dag bildar du miljontals nya hudceller. Visste du att om en till tre månader från idag har du bytt ut varenda cell i hela huden? Du är enorm och din kropp är fantastisk. Jag tror helhjärtat på att du förtjänar att må och känna dig strålande! Kickstarta din resa till mer självkärlek, acceptans och glädje samtidigt som du får redskapen att stråla mer än någonsin med vårt senaste program FaceGlow.

Ansiktet förändras konstant, alla åldras. Ofta får det oss att se visa och eleganta ut. Men vissa förändringar kan ha motsatt effekt. Genetik och livsstil kan få oss att se trötta, sura eller arga ut även när vi inte är det. Vårt utseende är en del av vår presentation ut i världen, en del av det som definierar oss men också det vi ser när vi möter oss själva i spegeln. Just därför önskar vi att alla får tillgång till dessa enkla och kraftfulla tekniker så att ansiktet kan få utstråla och reflektera det som finns på insidan. För glädje och skönhet kommer sannerligen från insidan först och förtjänar att stråla hela vägen ut så att insidan matchar utsidan!

Läs mer om vårt nya program FaceGlow här och bli Diva  eller Queen i klubben redan idag och få förtur och bonusar relaterat till FaceGlow!

Bli Diva eller Queen

Vi kan inte riktigt hålla oss! Här kommer en av våra favorit-ritualer: 
När din energi är låg eller i obalans tenderar pannan och ögonbrynen att överarbeta vilket i sin tur skapar mer spänning och stagnerat flöde. Kroppen blir trött och tankarna överväldigande. Då är denna enkla WorkIn och SoulSurfing ett enkelt sätt att låta spänningen och åren rinna av både dig och ditt ansikte!


FaceGlow WorkIn: Lägg händerna över pannan med ett mjukt, lätt tryck uppåt/utåt. Låt fingrarna vila mjukt mot pannan och slappna av i ögonen, låt dem vara slutna. Håll i 30-60sekunder och glid sedan mjukt isär med fingrarna, lätt tryck mot tinningar, käkar och ner mot nyckelbenen. Upprepa två gånger till. Du kommer att känna spänningarna kring panna och ögonbryn smälta av dig samtidigt som energin kommer tillbaka.

FaceGlow SoulSurfing: Ge dig själv två minuter varje dag att göra ingenting. Ingen skärm, inga människor, inget som distraherar. Stå, sitt eller ligg ner och andas med stängda ögon eller mjuk avslappnad blick. Lägg märke till tankar och känslor, låt dem komma och gå. Du kommer känna dig friare och fylld av energi både på utsidan och insidan!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar