Gör plats för näringen att flöda

april

Månadens tema: Näring

Välkomna våren med fötterna, sugandes näring från rötterna. Vi brukar luta oss tillbaka mot citatet och frågan ”how is this perfect” som alltid får oss att antingen skratta eller gråta. Oavsett så rör det känslorna och för näringen genom kroppen. Allt som lever bär på näring, resten faller bort, blir näring åt något annat som väntar på att födas. Naturen är på så sätt vår lärare.

Lär dig något nytt från något gammalt
April är en chans att suga åt dig, lära dig något nytt från något gammalt. Återanvända. Gör plats för näringen att flöda, från rötterna, fötterna, genom hela kroppen. Med rörelse, stillhet och närvaro kan du ta emot näringen och välkomna livet. Stanna upp med oss en stund dagligen så att du kan känna tjälen släppa nere i marken. Först då tittar groddarna fram och de första knopparna vågar vända sig mot solen.

Som vår älskade Florence sjunger: It’s always darkest before the dawn.

Ny yoga nidra
I klubben väntar en efterlängtad WorkIn, en helt ny yoga nidra att praktisera innan du somnar. Perfekt för dig som har svårt att somna, vaknar mitt i natten eller ibland lite för tidigt och vill somna om. Men även för dig som vill börja drömma igen, de där stora drömmarna som både förlåter, släpper taget om och skapar färgstarka visioner kring det som komma skall!

Månadens WorkOut är en kittlande viskning om att gå ut och låta rörelsen fylla hela dig med näring. För att inte tala om månadens SoulFood, grönare och godare har vi inte sett på länge!

För dig som är medlem väntar kalendern, dina dagliga pass, guidad SoulSurfing, SoulFood och din workbook inne i klubben. Där ligger också månadens näringsrika spellista. Som alltid är första halvan boostande musik för WorkOut och andra halvan näringsrika låtar för WorkIn!

Välkommen hem, välkommen att vila i näring!

Josig träning online fylld med näring – börja idag så bjuder vi på 10 dagar!