Så når du dina mål snabbare


Vill du nå dina mål snabbare? Då ska du... vila! 

Vi är programmerade att tro att långsamt och stadigt är svagt, medans snabbt och spänt är bra. Vi vet alla hur det fungerade för sköldpaddan och haren, men vi ignorerar fortfarande visdomen (i praktiken iallafall – vem vågar erkänna? Räck upp en hand!). Rösten som ropar "pressa hårdare, kör på" är ofta högre och fångar vår uppmärksamhet lättare.

Därför lanserade vi programmet Våga Vila förra året och det är mer aktuellt än någonsin. Läs mer om Våga Vila här!  Ett kaxigt och djupt återhämtande program för dig som tar hand om andra, producerar och ger dagligen! Bli Diva i klubben, lägg till programmet och lär dig vila mitt i livet, istället för ”sedan” när du har tid!

Våga Vila är en 21-dagars-utmaning/uppmaning att vila minst 15 minuter varje dag. Du får guidade yoga nidror (djupavslappning), en matig workbook fylld med lifehacks och knep för att få ut mesta möjliga fysisk och mental återhämtning från vilan, och mycket mer!

För dig som redan fullföljt Våga Vila-programmet finns det flera yoga nidror inne i klubbhuset  att njuta av. Både korta och långa samt för specifika tillfällen, som morgon och kväll.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar