Våren är den perfekta säsongen för en detox

Naturen blommar, fåglarna kvittrar och hela naturen vaknar från den djupa vinterns vila. Det finns en känsla av hoppfullhet i luften, en lättsamma energi av förändring som bjuder in att släppa det som tynger oss. Det gör våren till den perfekta säsongen för en detox!

Kärleksfulla vanor
En hållbar och lustfylld kropp börjar med kraft och kärleksfulla vanor samt ett stilla sinne. Detta fokuserar vi på den 20 maj med kärleksfulla ritualer, WorkIn/Workout, SoulSurfing och näringsrik SoulFood! I månadens reset-workbook får du recept, ritualer och förslag på pass (dessa finns alla guidade inne i klubben). Se över vad du har hemma, om du behöver inskaffa något för ritualerna och recepten. Skriv ner din inköpslista och planera in din reset-dag redan nu!

Praktisera med integritet
Kom ihåg att praktisera den med integritet, anpassa utifrån dina förutsättningar. Ta bort och lägg till så som det passar dig. Kärnan i reset-dagen är att vända uppmärksamheten hem till dig själv. Till din essens, din Soul! Vi ser så fram emot att vända hem tillsammans den 20 maj. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att skriva i vår slutna Facebook-grupp. 


Let’s Reset
#soulwork2.0

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar