För mig är träning ett måste i livet – både för knopp och kropp

Fyra frågor till Paulina Friberg, som ger oss månadens nya WorkOut, Booty build and burn.

Vilken del i passet är din favorit?
– De fruktansvärda utfallshoppen. Man vill bara sluta men samtidigt kan man inte stanna? Det är en mäktig känsla!

Vad betyder träningen för dig?
– Träning är för mig lika viktigt som sömn och mat. Och den är lika viktig som det där rödvinet på fredagskvällen eller godispåsen på lördagen. Allt hänger ihop, jag kan inte njuta om jag missar en av dem! Jag sover dåligt om jag inte tränar, jag slarvar med maten om jag inte tränar, jag njuter inte av min lediga helg om jag inte fått rört mig på dagarna. För mig är träning ett måste i livet – både för knopp och kropp.

Vilka är dina tips för att få till riktigt svettig WorkOut hemma?
– Det finns inga ursäkter med onlineträning! Men fuska inte med tiden bara för att du är själv. Utmana dig! När du känner att du inte orkar mer har du 20 procent kvar att ge!

Vilka träningsredskap kan du inte vara utan?
– Kettlebells, gummiband och hantlar.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!