Februari: Riktning

Det skrivna ordet och den inre rösten bär enorma krafter. Medvetandegör och välj din riktning, ställ in siktet och låt oss segla på vågorna tillsammans denna blåa februari!

Februaris kalender i klubben är en daglig manifestation av din riktning. Kroppen är ditt tempel, rörelse din bön och själen ditt altare. Ställ in kompassen med oss inne i klubben. Mantrat ”Med stadig tillit”  är en påminnelse om att allt är som det ska. Kanske inte helt enligt dina planer men kanske fanns det något annat menat för dig…

Ta emot
Lika mycket som det är en månad med riktning är det också en månad att ta emot. Att ha tillit till att ditt inre, din själ, din intuition, din inneboende intelligens jobbar för dig och inte emot dig. Det kräver ofta mod, mer om det i bloggen denna månad!

“Watch your thoughts, they become your words; watch your words,
they become your actions; watch your actions, they become your habits; watch your habits, they become your character; watch your character, it becomes your destiny.”
– Lao Tzu

Ett klassiskt citat som sätter riktningen för klubben under hela februari. Tillsammans kommer vi uppmärksamma sättet vi pratar på, det är en ledtråd till våra tankar och den inre dialogen som ständigt pågår. Den som slutligen blir vårt öde, vårt liv.

Våra ord påverkar
När vi säger saker högt låter vi världen veta våra intentioner. Oavsett om vi menar det eller inte, på gott och ont. Våra ord påverkar människor samtidigt som de också påverkar oss själva. Våra sinnen rör sig ständigt, flyter i vårt medvetande genom alla dess lager. Ibland fastnar en tanke och vi blir medvetna om den, kanske har den legat i det undermedvetna en lång tid innan dess. Berättelserna vi berättar för oss själva om vårt värde, vem vi är, hur vi borde eller inte borde vara, formar oss till de människor vi är. Just därför är vikten av att välja våra tankar och ord med vishet, lust och medvetenhet extra viktigt! De ger din soul riktning, och de blir slutligen ditt liv.

Kom in i klubben och ta för dig! Välj den kalender som passar din riktning. Alla passen finns guidade inne i klubben så att du kan träna smartare inte hårdare (för vi vet att du redan är så hård mot dig själv, eller hur?). Denna månad hittar du två nya pass och kanske fler om du är uppmärksam!

Välkommen in i klubben här  träning utan stress och press! Börja idag så bjuder vi på 10 dagar!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar