November: Tacksamhet

Vad lägger du märke till? Vad sker just nu? Denna månad bjuder vi in dig att vara extra lyhörd för det som sker i detta nu, inte för vad som kanske kommer eller kanske har varit, utan det som existerar för dig, för oss, nu. Livet är fullt av små saker som växer och mognar, om vi bara stannar upp och lägger märke till dem. Med månadens tema Tacksamhet vill vi bjuda in dig att vårda ditt innersta. Den delen av dig som sällan hinner komma till tals eftersom att det är så många andra röster och viljor som ständigt pockar på din uppmärksamhet.

Tystnaden läker om du låter den tala. Mellanrummen lugnar själen när vi omfamnar dem. Vissa dagar finns det helt enkelt ingenting att säga och det är okej. Bara för att det inte finns ord för det du känner betyder det inte att språket inte finns där. Rör känslorna genom kroppen med nya passen Styrka för stolt hållning och Mödra dig själv. Två otroligt kraftfulla pass som ger dig både styrka, återhämtning och djup avslappning! För att inte tala om den näringsrika SoulFood meditationen att avsluta dina måltider med (finns redan nu inne i klubben, bli medlem idag och ta emot!).

Ta hand om de små sakerna som väcker en känsla av tacksamhet i dig. Och försök, åtminstone för idag, att vara snäll mot dig själv, de du älskar och kanske till och med de som sårat dig. Tacksamhet är en djupt tillfredställande känsla du ger dig själv!

Kom in i klubben här!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar