Månadens tema är riktning

riktning

Det skrivna ordet och den inre rösten bär på enorma krafter. Medvetandegör och välj din riktning med oss. Hissa segel och låt oss segla på frihetens hav tillsammans denna blåa februari!

Månadens kalender i klubben är en daglig påminnelse om din riktning. Kroppen är ditt tempel, rörelse din bön och själen ditt altare. Ställ in kompassen dagligen med oss inne i klubben. Mantrat Med stadig tillit är en påminnelse om att allt är som det ska. Kanske inte helt enligt dina planer men ibland är det meningen att rida hästen i den riktning den springer. Så lika mycket som det är en månad med riktning är det också en månad att ta emot. Att ha tillit till att ditt inre, din själ, din intuition, din inneboende intelligens jobbar för dig och inte emot dig. Det kräver ofta mod, mer om det i nästa blogg!

Våra ord är viktiga
”Watch your thoughts, they become your words; watch your words, 
they become your actions; watch your actions, they become your habits; watch your habits, they become your character; watch your character, it becomes your destiny.”
- Lao Tzu

Ett klassiskt citat som sätter riktningen för klubben under hela februari. Tillsammans kommer vi uppmärksamma sättet vi pratar på, det är en ledtråd till våra tankar och den inre dialogen som ständigt pågår. Den som slutligen blir vårt öde, vårt liv. När vi säger saker högt låter vi världen veta våra intentioner. Oavsett om vi menar det eller inte, på gott och ont. Våra ord påverkar människor samtidigt som de också påverkar oss själva. Våra sinnen rör sig ständigt, flyter i vårt medvetande genom alla dess lager. Ibland fastnar en tanke och vi blir medvetna om den, kanske har den legat i det undermedvetna en lång tid innan dess. Berättelserna vi berättar för oss själva om vårt värde, vem vi är, hur vi borde eller inte borde vara, formar oss till de människor vi är. Just därför är vikten av att välja våra tankar och ord med vishet, lust och medvetenhet extra viktigt! De ger din SOUL riktning, och de blir slutligen ditt liv.

Dyk in i klubben
Februaris kalender är en daglig påminnelse om din riktning. Kroppen är ditt tempel, rörelse din bön och själen ditt altare. Ställ in kompassen dagligen med oss inne i klubben. 
Ladda ner månadens workbook och lyssna på SoulSurfingen. Vi rekommenderar att du dyker in i den i början av månaden och sedan varje söndag. Avsluta med att utforska månadens spellista, vilken låt blir din favorit? 

Alla passen finns guidade inne i klubben så att du kan träna smartare inte hårdare (för vi vet at du redan är så hård mot dig själv, eller hur.). Denna månad hittar du tre nya filmer och kanske några fler om du är uppmärksam…

WorkOut: Power Core
WorkIn: Andas för klarhet och fokus
SoulFood: Mindful Eating

Välkommen in i klubben! Träning utan stress och press – börja idag så bjuder vi på 10 dagar!

Bli medlem

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar