Din guide till en sensuell sommar

blogg_sommar

Vi vet att du är redo men är hela du redo? Här kommer några av våra härligaste och bäst beprövade tips för sommarens superglow! 

Ritual för silkeslen hud och tonade konturer
Säg adjö till torr, flagnande och glåmig hud. Den är inte välkommen på semestern! Denna ritual lämnar din kropp slät och silkeslen! Exfoliera döda hudceller med hjälp av ett par skrubbvantar (extra brownie-poäng om du använder lite sand för att göra en försiktig peeling före din torrborstningsritual). Börja vid fötterna och arbeta dig upp mot bröstet med mjuka cirklar. Torrborstning tar bort döda hudceller och stimulerar lymfan vilket stöder kroppens naturliga avgiftningsprocess och ger dig en boost av energi.

Avsluta med en iskall dusch! Forskning visar på att regelbunden exponering för kyla kan förbättra din blodcirkulation, öka din immunitet och frigöra humörboostande endorfiner. Är du inte van vid kylan så ställ dig i duschen och sänk gradvis temperaturen. Det kan vara allt mellan fem sekunder till två minuter. Passa på att tvätta ansiktet i iskallt vatten. Det ger dig en direkt glow!

Ritual för kroppen som behöver lite extra kärlek och avslappning
Tappa upp ett ångande varmt bad och häll i tre dl epsomsalt. Det hjälper kroppen att svettas ut gifter samtidigt som kroppen tar upp magnesiumet i saltet. Magnesium är en av kroppens viktigaste mineraler, det gör dig avslappnad och boostar din återhämtning. Om du inte har ett badkar, kan du njuta av ett fotbad. Tappa upp varmt vatten i en hink/balja och lägg i en handfull epsomsalt. Sitt på en bekväm stol och doppa fötterna i det varma vattnet. Boosta badet med blomblad, örter eller några droppar lavendelolja. Njut av badet i 15–20 minuter medan du sippar ditt favoritte, njuter av en sensuell spellista eller läser en bok (nej, scrolla på telefonen har inte samma effekt).


Ritual för sexigt sommarglow
Vi tycker att du är sexig och stenhet precis som du är, men om vi kan boosta din självkänsla och tända din lust ger det oss oändligt mycket njutning! Välj en av ritualerna ovan (beroende om du behöver piggas upp eller grundas), avsluta med att massera in hela kroppen med ljummen olja (vi älskar mandelolja och värmer den mjukt i händerna). Massera med mjuka cirklar över hela kroppen, ansiktet och hårbotten! Massage är det perfekta sättet att boosta kollagenproduktionen i huden. Vi garanterar att denna ritual ger dig ett oemotståndligt glow från topp till tå vart du än går!

Ritual för att tända din lust
Ta på ett vackert läppstift eller ljuvlig läppglans och avsluta med en nakendans! Välj låt efter sug, ge dig hän, du har en kropp, ett liv, njut av det!

Nu har du allt du behöver – njut av ritualerna och ssssemestern! Vad kommer du rocka för färger i sommar? Vilka badkläder kommer du ha för att visa upp din stekheta kropp? Berätta oss för, vi vill veta! Kommentera här, tagga oss @soulwork_club #soulworkclub så att vi kan dela ditt sommar glow!

Med kärlek och rykande skönhet,
Johanna och SoulWork Teamet


PS. Fler guidade och boostande ritualer får du i Resetdagen som väntar på dig inne i klubben!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar