Därför är hösten bästa tiden för reset

Hösten är en tid för avslut, att släppa taget om det som inte längre tjänar dig. Det blir kallare och växtligheten börjar vissna. En tid för jämvikt, att begrunda balansen mellan ljus och mörker. Ritualerna i reset-dagen kretsar kring denna dans, kring att vi nu med nödvändighet går mot mörkare tider. Vi firar tacksamt allt det vi fått uppleva och ta emot under sommaren; livet, sötman och de ljusa nätterna. Hösten bjuder in till vila!

Inom många traditioner är halloween början på vinterhalvåret, ett nyår som firas utifrån filosofin att året börjar när det är som mörkast, liksom natten är början på dygnet. Att börja med vilan, en vila som leder till den stora återfödelsen. Något väldigt vackert och inspirerande i vår moderna tid där många av oss egentligen är helt slut när det är dags att ringa in det nya året. Med reset-dagens ritualer vill vi bjuda in dig att våga vila och ta emot all den visdom som väntar på dig denna årstid så slöjan mellan världarna är som tunnast.

Music and rhythm find their way into the secret places of the soul.
– Plato


Ritualerna handlar därför om att släppa taget, dra sig tillbaka, skala av och i denna djupa näring känna djup frid och vila med tillit till att allt det du innerst inne längtar efter kommer med det nya året. Allt inom sin tid. Kanske kommer detta vara din mest glasklara höst någonsin!

Resetboken finns nu i inne i klubben. Ladda ner den idag, skriv ner din inköpslista och stäm av med din omgivning så att du ger dig själv de bästa förutsättningarna för att ladda om tillsammans med oss den 20 oktober.

Till reset-dagen!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar